Uppdrag inom BUP!

Det är fortsatt hårt tryck in från kunderna på barn- och ungdomspsykitariker. Vi har en stor bredd av kunder runt om hela Sverige och det finns många olika typer av uppdrag och vi kan tillsammans hitta det som passar dig bäst.

Här är ett urval av kunder som vi får beställningar vi har:

BUP Lycksele

 • Mottagnings- och heldygnsarbete barn- och ungdomspsykiatri som innehåller bedömning/diagnostisering, vård, behandling och utredning, både planerat och akut arbete. Kontinuerlig uppföljning av patienter inom öppenvård och mellan öppen- och slutenvård till dess de fyller 18 år.
 • Arbete med patienter som har farmakologisk behandling och behandling samt CS-medicininsättningar och uppföljningar av andra patienter med farmakabehandling. Slutenvård kan ingå i undantagsfall. Ordinarie arbetstider är helgfria vardagar kl.08:00 – 17:00. Kan förekomma både dagtid, kvällstid och helger.

BUP Kalix

 • Brett barnpsykiatriskt uppdrag innefattande såväl öppenvård som akut heldygnsvård innefattande vård enl LPT
 • Mottagningen söker en specialist i barn- och ungdomspsykiatri alternativ vuxenpsykiatri med erfarenhet av arbete på BUP, bakjourskompetent och LPT delegation.

BUP Luleå

 • Brett barnpsykiatriskt uppdrag innefattande såväl öppenvård som akut heldygnsvård innefattande vård enl LPT. Mottagningen söker en specialist i barn- och ungdomspsykiatri alternativ vuxenpsykiatri med erfarenhet av arbete på BUP, bakjourskompetent och LPT delegation.

BUP Gällivare

 • Delta i det barnpsykiatriska teamet med medicinsk komptens. Planerade och akuta bedömningar, utredningar och behandling. Sedvanliga utfärdande av läkarintyg m.m

BUP Sundsvall

 • Sedvanliga arbetsuppgifter för barnpsykiater såsom bedömning, behandling, utredning med fokus på fördjupade barnpsykiatriska utredningar. Erfaren barnpsykiater, gärna med erfarenhet från BUP Västernorrland.

BUP Umeå

 • Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken är en länsklinik och har mottagningsenheter i Umeå, Lycksele och Skellefteå.
 • På mottagningen jobbar man i tvärprofessionella team och arbetet sker i nära samarbete med patientens familj och övriga nätverk. Sedvanliga arbetsuppgifter för en barnpsykiater såsom bedömning, behandling och utredning. Mottagningen söker en erfaren överläkare i barnpsykiatri.

BUP Östersund

 • Sedvanligt arbete som barnpsykiatriker inom öppenvård, både behandling och utredning, teamarbete. Samverkan med vuxenpsykiatri/barnavdelning vid ev inläggningar till slutenvård, (ej hantera LPT), kan förekomma vissa jourbesök i tillägg till öppenvårdsbesöken.

BUP Skövde

 • Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri alternativt vuxenpsykiatrier med erfarenhet från BUP-verksamhet. Gärna erfarenhet av ätstörningsvård.
 • Verksamheten bedriver förutom sedvanligt BUP-uppdrag även NP-mottagningar och har då behov av läkare som är vana att utreda och behandla NP-patienter i åldersgruppen 0-18 år.

BUP Karlstad

 • BUP i Karlstad söker specialist inom barn- och ungdomspsykiatri eller specialist inom psykiatri.
 • Behov finns till både deras neuropsykiatrisk mottagning för medicinuppföljningar, utredningar och barnpsykiatriska bedömningar samt till allmän barnpsykiatrisk mottagning för barnpsykiatriska insatser/bedömningar och medicinuppföljning. Beredskapsjour ingår.

Barn- och ungdomshabiliteringen Karlstad

 • Planerad öppenvård avseende bedömning, behandling och uppföljning för målgrupp med neuropsykiatriska tillstånd i kombination med andra funktionsnedsättningar. Främst läkemedelsrelaterade frågor vid ADHD. Dialog med övriga i teamet runt patienten ingår vid behov liksom utfärdande av intyg.

Har du eller kanske en kollega möjlighet att hjälpa till? Du är varmt välkommen att ta kontakt med mig för mer information om uppdrag och villkor.

Per Eklund
Bemanningskonsult
per@dignusmedical.se
+46 732 034783