Stort behov av Neurologer!

Vi har flera kunder som i skrivande har behov av duktiga neurologer. Det finns stort intresse av dig som kan jobba med kontinuitet men även enstaka veckor.

Det finns uppdrag både i norra och södra Sverige. Arbetet innebär oftast sedvanliga arbetsuppgifter på neurologmottagning och arbetstiden dagtid under måndag till fredag.

Vi skräddarsyr uppdrag efter dina specifika behov och som passar in i ditt livspussel.

Uppdrag

Våra kunders behov skiljer sig och förändras från kund till kund och från dag till dag. Därför lägger jag hellre min tid på ett telefonsamtal med dig där jag kan anpassa information till just det du vill veta. Det jag kort kan säga om uppdragen är att vi har dem inom både öppen- och slutenvården runt om i stora delar av Sverige. Det finns uppdrag utan och med jourtjänstgöring och många av kunderna är flexibla i upplägget av uppdragen.

Vem är du?

Som anställd eller underkonsult till Dignus Medical arbetar du lösningsfokuserat och är trygg i din yrkesroll. För att passa i rollen som hyrläkare bör du även snabbt kunna anpassa dig till nya situationer och samtidigt vara stresstålig och behålla ditt lugn. Hos alla våra kunder kommer du att jobba med team bestående av olika yrkeskategorier vilket gör det viktigt att du har förmågan att samarbeta. Du och teamet ska alltid arbeta med stort patientfokus.

Kontakt

Vi på Dignus Medical jobba hårt och med stort fokus för att du och kunden ska matcha varandra och få det som just ni letar efter. Vi har god erfarenhet av att hitta ”det lilla extra” som får just dig att bli nöjd i vårt samarbete.

Per Eklund

Bemanningskonsult

+46 732 034783
per@dignusmedical.se