Vi på Dignus Medical söker dig ögonläkare som kan hjälpa till och jobba med kontinuitet. Skulle du kunna jobba enstaka veckor är det också mycket intressant.

Uppdrag!

Våra kunders behov skiljer sig och förändras från kund till kund och från dag till dag. Det finns uppdrag utan och med jourtjänstgöring och många av kunderna är flexibla i upplägget av uppdragen.

Vem är du?

Som anställd eller underkonsult till Dignus Medical arbetar du lösningsfokuserat och är trygg i din yrkesroll. För att passa i rollen som hyrläkare bör du även snabbt kunna anpassa dig till nya situationer och samtidigt vara stresstålig och behålla ditt lugn. Hos alla våra kunder kommer du att jobba med team bestående av olika yrkeskategorier vilket gör det viktigt att du har förmågan att samarbeta. Du och teamet ska alltid arbeta med stort patientfokus.

Kontakt!

Vi på Dignus Medical jobba hårt och med stort fokus för att du och kunden ska matcha varandra och få det som just ni letar efter. Vi har god erfarenhet av att hitta ”det lilla extra” som får just dig att bli nöjd i vårt samarbete.

Kan du jobba och vill du veta mer, ta kontakt med mig på 073-203 47 85 eller hans@dignusmedical.se

  

Hans Eldblom
Konsultchef

Tfn: +46 (0)40-630 75 85
Mobil: +46 (0)732 03 47 85
hans@dignusmedical.se