Är du specialist inom allmänmedicin?

Vi vill mer än gärna arbeta med dig!

Dignus Medical har lång erfarenhet av rekrytering av specialistläkare från hela Europa och Skandinavien till olika delar av Sverige, Norge och Finland. Vi kan nöjt konstatera att såväl arbetsvillkoren som hela vårt hälso- och sjukvårdssystem i Skandinavien, fungerar utmärkt och håller en hög standard i jämförelse med de flesta andra länder.

Eftersom det finns en generell brist på läkare och distriktsläkare i synnerhet, har du en rad möjligheter att välja mellan och vi har förmånen att kunna erbjuda ett stort antal intressanta arbetsplatser – från norr till söder.

Vi kan erbjuda:

  • Vård- och hälsocentraler i våra storstäder med ett brett spektrum av patientgrupper
  • Mindre vårdcentraler på landsbygden som karaktäriseras av kontinuitet, en välkomnande och vänlig atmosfär och ett lugnare tempo
  • Vi har tjänster som är belägna både nära havet och naturen från den mest sydliga till den nordligaste delen av Sverige

Anställningstyp: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdatum: Snarast

I rekryteringsprocessen hjälper vi dig att bevara dina intressen avseende t e x tjänsteinnehåll, hur mycket du vill arbeta samt utvecklingsmöjligheter och till viss del lönen. Vi är stolta över att vara del i ett mångkulturellt samhälle och välkomnar såklart även dig som har utbildning och erfarenhet från andra länder och utbildningssystem!

För att ansöka behöver du ha permanent uppehållstillstånd i Sverige och kunna tala svenska på C1 nivå. Det är också bra om du har specialistbevis från annat EU land eller om du har gjort, eller planerar att göra, kunskapstestet.

Kontakta oss gärna så att vi kan berätta mer! Din kontakt med oss är konfidentiell till dess du väljer att träffa vår kund!

Carolina Pankarz Bernro
Affærsområdechef rekruttering
Tfn: +46 (0)40-630 75 87
Mobil: +46 (0)73-203 47 87
carolina@dignusmedical.se