Är du redo att ta tjänsten som Medicinskt ansvarig allmänläkare?

Vi vet alla att det finns ett skriande behov av duktiga specialister inom allmänmedicin i hela Sverige. Dignus Medical har emellertid förmånen att arbeta med vårdcentraler som är relativt välbemannade men som behöver förstärkning inom någon mer specialiserad funktion. Vi arbetar just nu med ett sådant uppdrag där vi söker en allmänspecialist som även kan ta det medicinska ansvaret. Är du den vi söker?

Den aktuella vårdcentralen i södra Sverige har ett ytterst gott rykte bland såväl medarbetare som patienter och har en omfattande specialiserad mottagningsverksamhet inom t e x demens- minnesmottagning, diabetes, ASTMA/KOL och hjärtsvikt.

Här har du goda möjligheter att anpassa tjänsten efter dina intresseområden och kanske om det passar dig – ta ett större ansvar. Teamet du kommer att arbeta tillsammans med är extremt flexibelt och stöttande och har fått mycket positiva omdömen av patienter och kollegor avseende bemötande. Är du forskningsintresserad och har pågående forskning kan detta också integreras i tjänsten.

Kontakta oss så att vi kan berätta om tjänst helt förutsättningslöst! Vi behandlar självklart kontakten med dig som konfidentiell. Är du sedan intresserad av att flytta så bistår vi med hjälp att finna lämpligt boende, bra skolor eller barnomsorg till barnen om sådant behövs etc. Vi vill ju att hela processen ska bli så bra och smidig som möjligt!

Varmt välkommen att kontakta Affärsområdeschef Rekrytering Carolina.

Carolina Pankarz Bernro
Business Unit Manager Recruitment, Sweden

+46 (0)73-203 47 87
carolina@dignusmedical.se